Bevetti


Diplo Odmašćivač lavanda 750ml

Šifra: 2835006DIPLО odmašćivač lavanda je novo visokokoncentrovano sredstvo za čišćenje nastalo kao rezultat naprednog naučnog istraživanja. Namenjen je za čišćenje u domaćinstvima i profesionalnim korisnicima. Primena: za čišćenje rerni, aspiratora, mašina za sečenje, tanjira, sudova, roštilja, kamina, veštačke kože, rasvete, radijatora, pvc instalacija, prozorskih krila, vodoperivih zidnih obloga, veštačkog cveća, fleka na vešu, radnih površina, sportske obuće, nameštaja od plastike, automobila, motora, bicikala, čamca, čišćenje ostataka insekata, zaštitnih tendi, raznih radnih alata i mašina i svih zamašćenih površina.


Uputstvo za upotrebu: nanesite proizvod na željenu na površinu i ostavite da deluje do 4 minuta (za vrlo masne površine), a zatim isperite. Filtere od aspiratora potopite 30 minuta u hladnu vodu u koju ste dodali 10% proizvoda, zatim isperite
Komercijalni naziv proizvoda: DIPLO Odmašćivač LAVANDA 750ml
Pakovanje proizvoda: 12 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.